Jag har tidigare vid ett par tillfällen skrivit om restaurang Tranquilos asgoda hamburgare med getost. Igår var receptet i GP så när jag kom hem från Alingsås så hade Peter stått i köket i timtals och blandat röror och knåpat ihop finburgare av högrev. Tror nästan att jag dog av glädje.
Ett gott vin till det och så var lördagkvällen räddad. Nedan ser ni vårt favoritvin för tillfället. Vi snöar ofta in på en sort och kör den som husvin ett tag tills vi tröttnar och letar upp något nytt.
Och så var det söndag igen och jag har en busy vecka framför mig. Försöker motivera mig själv till att måla naglar och lägga inpackning och andra typiska söndagssysslor men än har jag inte orkat masa mig en cm. Men nu skall jag skärpa mig.
Trevlig söndagkväll vänner.
Men va kul med just det vinet! Jag stod och höll i det men ställde tillbaka det och tog en Morberg istället men nästa gång ska jag testa. :)
SvaraRaderaBurgaren såg inte alls dum ut!
Kram
Emschen
emschen.se
Ja gör det. Det är görgött. Kram
SvaraRaderaSer ut en helt amazing hamburgare! Måste leta upp receptet pronto! Kram Caroline
SvaraRaderaHÄRLIG blogg:) och jag följer nu på bloglovin.
SvaraRaderaOm du gillar lyxig cashmere..kan du kolla in min blogg idag:)
ha en underbar vecka
LOVE Maria at inredningsvis.se