lördag 8 september 2012

Helgmys och "Men sluta" del 2

En grym helg har jag haft. Igår var jag på middag hos Tess i Borås och det var fantastiskt trevligt. Och sent var vi uppe. Till två typ. Det har jag inte varit sedan nyårsafton 2009 tror jag, så det var ju  nästan på tiden. Åh Tess. Världens bästa att filosofera med. Man får alltid med sig något nytt och hon har liksom fått kläm på det där om hur man håller sig själv på gott humör. Ja typ blir lycklig och sådant. Det är bra. Ett användbart personlighetsdrag, minst sagt.

Dock har hon en mycket märklig ovana att gå upp svintidigt på möra så det fick ju jag också göra då. Så vid åtta i morse var jag uppe från lopporna med håret på ända och ögonen i kors. Då hade hon varit uppe i två timmar!?

Sedan kom Peppe och Spiggen och hämtade mig och vi åkte till Lager 157 för att kamma hem cirka 0 billiga fynd. Eller Peppe hittade iofs ett par grejor men kön var lång så det var ändå inte värt det. Trots fint pris.

Väl hemma svidade Spiggen om till helgmysoutfit och vi startade lördagkväll. Och nu moffar vi skräpmat, jordnötsmörkitkat och förfasar oss över Dawkins pinsamma övertramp i Skavlan när han förolämpade The Killerssångaren på ett fullständigt oacceptabelt sätt. Om han har rätt eller inte är helt oviktigt i frågan. Man behöver ju inte vara ett as för det.
Det är intressant hur folk tycker att de har rätt att vara elaka bara för att de är övertygade om att de har rätt eller att de bara är "ärliga".

Jag har varit aggro på sista tiden, lite. Har ni tänkt på det?

Spiggen är inte aggro utan bara shoppingsugen.

3 kommentarer:

 1. Du kanske har hamnat i en livskris och blivit lite rebell? ;)

  SvaraRadera
 2. Underbar helg låter det som. Håller fullständigt med om Dawkins. Vilket svin! Man behöver aldrig vara ett svin!

  Ha en fortsatt toppenhelg!
  Kramar
  Kicki

  SvaraRadera
 3. Spiggen ser asmysig ut! Låter som en helbra helg. Missade Skavlan, men av vad jag hört så håller jag med dig helt. Man måste inte bete som ett svin bara för att man kan.

  SvaraRadera