fredag 28 september 2012

Ringmärkt för livet

Jippie och Yes för i dag har vi äntligen hämtat ringarna. Min var lite handgjordsgrejad så den tog så eländigt lång tid. Men nu sitter den på sin plats och Peters är också ditmonterad. Väldigt trevligt.
Alla var glada utom mitt Visa kort som snyftade i plånkan hela vägen hem.

Guldsmeden är en väldigt speciell kille.Och pratglad. Jag gillar honom skarpt och Peter också förutom att han envisades med att kalla Peters ring för gosig. Att den skulle sitta gossigt på fingret och sådant. Sådant ger ju krypningar längs ryggraden men strunt i det. Han tyckte säkert att Peppe verkade vara en mysig och härlig kille som gillar sådant där snack.


Men det roligaste gjorde guldsmeden idag när jag var med Spiggen för att hämta ut ringarna eftersom Peppe är sjuk och ynklig. Jag sa då att jag var så otroligt nöjd och att nu skulle Spiggen och jag gå och käka korv för att fira. Då höll han på att knäcka sig och hojtade att han minsann ville bjuda på de korvarna och slant bak till sin jacka och hämtade en hundring ur egen ficka och tryckte i näven på oss.
Jag försökte slingra mig för det här blev ju märkligt men han insisterade på att finansiera korvkalaset och då fick det bli så.


Sjukt nöjda är vi som sagt så Nordstans guld kan jag med värme rekommendera. Den kanske inte ser mycket ut till världen från utsidan men de är sjukt duktiga och håller väldigt bra priser. Jag kan inte garantera korv på köpet men det är very värt det ändå.

På köpet vid införskaffning av förlovningsringar.

Bild: kryddburken.se

6 kommentarer:

 1. Åh wow. Nu gråter jag en smula. Så fina. Så romantiskt. Lyckliga ni. Ringmärkta. Det är stort

  SvaraRadera
 2. Men Sahra.Vad rar du är men ta det piano. Fint ja men knappast värt att grina för. Det gör jag ju inte själv ens.haha. Jag är romantikblockerad.
  Mvh

  SvaraRadera
 3. Ååh, vad fina! Visst är det härligt att vara ringmärkta!? Och lite märkligt också, jag hade skavsår på fingret den första tiden för att jag höll på och greja med den hela tiden. Men nu är jag van!

  Ska väl inte berätta vad vi fick på Tiffany's för att fira våra ringar. Men vi är så väldigt oglamourösa i vanliga fall, så det kändes fint att grotta in oss ordentligt. Själva frieriet firade vi iaf med macaroni and cheese och sedan en miniflarra mousserande som vi halsade i oss på campingen. Och dorritos!

  Korv låter alltså väldigt bra, enligt min standard och guldsmeden låter ju alldeles underbar (bortsett från gosigheten då).
  Kram och grattis!

  SvaraRadera
 4. Whaaaat!!! Vilken sjukt snygg ring!!! Den är du väl värd! Kärlek!

  SvaraRadera
 5. Tess: Klart jag är. Särskilt som jag har betalat halva själv..alltid ett gissel det där med gemensam ekonomi.

  SvaraRadera
 6. åhh så fin den är! och korv på köpet. inte illa, inte illa alls... ;)

  SvaraRadera