torsdag 7 mars 2013

Helgplaner,finfika och hindersprövning

Men var tog veckan vägen? Jag känner bara fartvinden efter måndag, tisdag, onsdag och i morgon är det fredag.

På jobbet passade vi på att fira in veckoslutet redan idag, med lite bakelser och sådant. Vi är mycket flinka till att hitta saker att fira.. Det behöver inte alltid vara födelsedag eller Maria Bebådelse eller andra stora saker utan man tager vad man haver liksom. Idag hade vår chefs dotter (Som vi visserligen aldrig träffat, men hon verkar rejäl)tydligen köpt ett hus. Det var ju kul för dem. Hus är bra grejer. Det tarvade ju finfika.

Och helgen när den kommer skall spenderas på det konstigaste sätt. Håller på och lär mig ett nytt verktyg för personlighetstestning. Det fjärde i raden av tester jag är certifierad i så jag är en fullfjädrad människokännare som ni förstår. (Nejdå det är naturligtvis tvärtom som vanligt...ju mer man vet desto mer fattar man att man inget vet o.sv.) Men i alla sådana här processer skall man ju övningstesta massa försökskaniner och i helgen skall jag gå igenom beteende- och kommunikationsprofiler med mina vänner, ett gift par som åtminstone inte hittills har så svårt med kommunikation. Vi får väl se efteråt.
Då kom vi ju på att det var käckt om jag tog med min profil och att Peter också kunde göra den så kan vi ha ett gruppsamtal/bråk om det. Lördagsskoj för HR-nördar. Tur att det blir en nykter tillställning.

Nu skall vi ägna torsdagskvällen åt att fylla i hindersprövningar där man får svara på skojiga frågor om man lovar att man åtminstone inte känner till att man är helsyskon. Är vi rätt personer att svara på det? undrar jag. Ask our mums.
Jag hoppas verkligen att vi inte är det. Jag har ju redan köpt klänning och sådana där såpbubblor i form av små silvriga champagneflaskor. Slösigt om man inte kan användat nu helt plötsligt.
Då blir jag skitsur på mamma känner jag.

Fikautbudet.
Tantkakan med arrak är min förstås.1 kommentar:

  1. Vem valde en havrekaka? Kunde lika gärna varit en muffin. Eller en fralla med havregryn som jag trodde först när jag såg bilden. /Anna

    SvaraRadera