tisdag 5 mars 2013

Bröllopspanik del 3 av ?

Det känns som jag vaknat upp ur någon slags dvala och upptäckt att bröllopet närmar sig lite snabbare än jag tänkt mig. Jag har knappt ägnat det en tanke på sista tiden utan bara tänkt att det är låååångt kvar.
Inte så långt kvar upptäckte jag sedan.
Så för att på ett moget och strukturerat sätt få klart för mig vad vi måste göra innan dess så spaltade jag upp allting. I olika kategorier och allt.
När jag insåg att vi med alla göromål antingen kommer få gå ner på halvtid eller ned för räkning  så fick jag djupandas lite i brun påse.
Det är roliga saker det mesta, absolut, men också helt värdo uppgifter som att mäta mått på stolar och beställa stolklädsel, kolla ljudutrustning och annat trist som jag helt enkelt delegerar till Peter som av dåligt samvete över att han inte engagerar sig i olika pärlkulörer får ta på sig de uppgifter som på ett riskfritt sätt kan överlämnas åt en färgblind.
Men här någonstans förstod jag också att jag kanske skall stryka lite av det som jag tänkt att jag nog kan hinna med. Som att skriva alla texter till sånghäftet själv och annat superidiotiskt tidsoptimistiskt.

Själv anser jag att det projektledararbete det innebär att rodda ett lyckat bröllop lätt är en god merit i vilket CV som helst.
1 kommentar:

  1. Ta fram påsen ibland du...det kommer gå hur bra som helst.
    Åhh så sugen jag blir på att själv planera bröllop.
    Stort lycka till.
    //Emma

    SvaraRadera