fredag 22 mars 2013

Skor som skor

Jag är ju på jakt efter ett par fina skor till bröllopet så jag tillbringar mycket tid i affär. Rent hypotetiskt skulle jag ju kunna köpa på nätet, men då jag är sjukt petig med komfort så är inte det så smart eftersom jag med 99% säkerhet skulle vara tvungen att skicka tillbaka dem pga kläm lite här eller där. Så än har jag inte hittat några som på alla punkter uppfyller mina krav.
Men jag har hittat lite annat. Med jämna mellanrum är jag på jakt efter de perfekta svarta pumpsen. Senast i november, innan Israel, letade jag som en besatt men då gick jag bet. Nu dök de upp dock. Helt trotsigt.
Och då fick de följa med hem. (Eller nej, det är inte sant. De bor på mitt jobb och Peter känner inte till dess existens. De har skyddat boende kan man säga)

Så jag antar att jag kommer hitta de perfekta bröllopspjuckorna lagom till Mårtensafton.
Det vore så dags då.

Bättre sent än aldrig

3 kommentarer:

 1. Samma här - har svårt att köpa skor och även kläder på nätet. Vill klämma och känna och prova och när jag väl bestämt mig vill jag ha det NU - inte skicka tillbaka för att storleken var fel och vänta i en vecka till... nix.
  Underbar design du fått till... hon kan hon Fru Sederblad.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack. I love it.

  Nej jag vet. Argumentet att man alltid kan skicka tillbaka det om det inte passar biter dåligt.

  SvaraRadera
 3. Your dress should also be in unison with the accessories you wear. Always remember to wear the matching shoes and matching jewelry. Even your wrist watch has to match with your dress. Therefore, it is a good idea to choose the right accessories.klädaffär , klädbutiker, aftonklänningar, klänningar and Kläder på nätet ate the main options for dressing according to personality.
  When these few factors are addressed, any woman will look nice no matter what her complexion is and from what part of the world she comes. Any man will be happy to walk along with a nicely dressed woman. So dress properly and look attractive.

  SvaraRadera