torsdag 1 mars 2012

Min händiga högljudda stalker. Bland annat.

Äh det var inte så jobbigt faktiskt. Att vara på vift från hemmet. Det var helt okej.
Ny på jobbetkänslan var värre. Don´t like it alls. Jag har varit hos samma arbetsgivare sedan 2006 och räknas som en av de gamla rävarna. Jag hade för tusan hand om upplärningsprogrammet för nyanställda. Och nu, fattar noll. Eller ja...kanske inte noll men typ fem kanske. Men det kan man ju inte säga. Fattar fem. Av tio då. Jag föredrar att fatta allt. Att vara med i matchen liksom. Och att jag inte längre kan bete mig rekorderligt bland normala vuxna blev väldigt uppenbart. Fipplade med kaffemaskinen. Spillde ut min mat över mig och halva bordet, välte diskstället, åt upp alla gelehjärtan. Sådana saker. Som ett barn. Jag har blivit förvildad hemma helt enkelt.

Det mest komiska var ändå att jag glatt mig så åt att komma bort från Byggare Bob och hans gäng på vinden här hemma.. Jo tjena. Det byggs nämligen lite i huset där vi sitter. Borras och sådant. Såklart haha.

Every breath you take, Every move you make
Every bond you break, Every step you take
I'll be watching you

4 kommentarer:

 1. Lagen om attraktion i sin mest irriterande form = bygg oljud! ;) Kram

  SvaraRadera
 2. Ändå skönt med lite igenkänningsfaktor väl...ljuden är lika iallafall :)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ja inte är det lätt :) Skönare att gå hemma och göra som man själv vill och bestämma, då har man full koll oftast i alla fall!
  Byggar Bob har hörselskydd när han jobbar, får ni osså ha det?
  Hoppas du får mer koll på torpet idag! Åse

  SvaraRadera
 4. Jag skrattar ihjäl mig :-)!!

  SvaraRadera