måndag 19 augusti 2013

Inskolning och Lasse Maja

Vi skolar in Spiggen på nytt dagis för tillfället. Det går nog bra även om jag åtminstone på insidan är hysterisk moder. Kanske märks det en aning på utsidan också. Folk tenderar till att märka mitt sinnelag trots att jag gör mitt yttersta för att ge ett balanserat, lugnt och trevligt uttryck. Men men..

Eftersom vi ändå är i trakterna för vårt nya hem så kan man tillbringa eftermiddagarna med att undersöka omgivningarna och se om man kan hitta några pärlor.

Fann ett café idag som jag tycker verkar hyfsat. En aning supertrist läge men ändå bra eftersom det är tillräckligt nära om man skulle vilja ha några nybakade frallor eller en bröllopstårta till helgfrukosten.

Dessutom jobbade där en glad ung man som log från öra till öra och bakom kulisserna tillverkas egen glass som åtminstone Spiggen gav full pott. (Jag vet inte, för jag fick inte smaka).

Det blir fler besök iaf. Det är säkert. Kanske redan i morgon.

4 kommentarer:

 1. Allt gott så långt förutom den störande, extremt provocerande lilla skylten uppe till höger. WTF!? Taskigt. /Moster Ålla

  SvaraRadera
 2. Åh inte kångt från mig. Har du testat Bärnarps konditori vid Billdals kyrka? Sjukt goda kanelbullar och bröd.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. O ja. Där har jag självklart varit. Dock tycker jag att det är ledsamt ställe. Värsta potentialen men utan vilja, kärlek och ambition. Delicatokakor och mosiga wienerbröd. Goda marsipangrisar juletid. Det får man ge dem.

   Radera