söndag 3 november 2013

Spiggen 3 år. Eller: "Vad tusan hände?"

Spiggen fyller 3 år idag. 3 år!!! Vart tar tiden vägen o.s.v?
För första gången var detta något han kunde se fram emot och han har varit sjukt pepp i en vecka typ. Frågat varje dag om det är IDAG han fyller år och om han kommer få en buss och sådär.

Och idag var det. Vi var hemma hos mormor och morfar i Trollis och Spiggisen blev kungligt firad med fika på sängen, paket i för stora mängder naturligtvis samt en tårta som han överhuvudtaget inte smakade på. Han hade lite annat för sig liksom.

Vi gjorde vårt bästa för att dagen skulle bli så lyckad som möjligt men vet av erfarenhet dock att man inte skall knäcka ihjäl sig. Blir det för maxat kan det lika gärna sluta i tårar och förvirring. Tror att det blev lagom idag och efter ett bad med den nya, fräcka motorbåten och en drös varma pizzabröd (Det godaste han vet typ) till kvällsmat meddelade han att han ville gå och lägga sig. Gott så.

Vi är också sjukt trötta. Man blir det av att fira det bästa man vet. Spiggar.Shaun the Sheep-tårta. Eller Chåmpa sit, som Spiggen säger..

3 kommentarer:

  1. Tårtan var ju bara för fin! Vilken kul idé med marsmallows som ullen :) Längtar lite tills kalas och födelsedagar börjar bli förväntan och minnesvärt för fylleristen.

    SvaraRadera
  2. Herregud, vilken tårta! Superfin! Bistå gärna med ett recept/instruktion for dummies vid tillfälle. Hälsningar Anna i Göteborg

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott till Spiggen. Spiggen, som fortfarande är ett av de gulligaste barnen jag vet :)

    SvaraRadera